Koeman: "Als je goed op balbezit speelt, kun je een tegenstander stuk spelen"


akos
Fenerbahçe heeft zijn eerste nederlaag geleden onder Erwin Koeman. Trabzonspor was op eigen veld te sterk voor de afgegleden topclub.

Koeman kende als interim-coach van Fenerbahçe een voortvarende start. De opvolger van de ontslagen Phillip Cocu begon met een remise bij Galatasaray, waarna twee zeges werden geboekt. Op bezoek in Trabzon ging die ongeslagen status verloren.
 
Tijdens de met 2-0 verloren duel tegen Trabzonspor zag de keuzeheer dat het al snel fout ging.
 
"Als je goed op balbezit speelt, kun je een tegenstander stuk spelen. Dat gebeurde er", vertelt de eindverantwoordelijke. 
 
“Ik wou dat mijn spelers veel druk zetten voorin en graag zoveel mogelijk op balbezit spelen. Dat is ons niet gelukt. Je zag ze soms bijna denken van 'waar zijn we mee bezig' en er waren problemen op het middenveld. We speelden om de 2 a 3 minuten met balverlies. Wij hebben tot de 75e minuut slecht gespeeld en in de slotfase was er een betere Fenerbahce op het veld. We konden bijna de wedstrijd met 2-2 eindigen, maar dat is geen excuus. Wij hebben slecht gespeeld vandaag,” aldus Koeman.
 
Door de nederlaag blijft Fenerbahçe in de gevarenzone met slechts één punt boven de rode streep. Trabzonspor staat met zes punten meer zevende in de Süper Lig.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen