VIDEO: Frey en Slimani raken twee keer de lat in vijf seconden

almoz
Voor één van de strafste missers dit seizoen moesten we dit weekend in Trabzon zijn, waar Fenerbahce op bezoek kwam bij Trabzonspor.
De ploeg van Erwin Koeman begon pas na de 2-0 ‘75e minuut te voetballen. Frey maakte de 2-1 en in de 87e minuut waren Frey en Slimani dichtbij de 2-2.
 
Frey knalde bal op de lat en Slimani kopte de bal op de lat in.
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 32
-: 0
R: 303
Level 3

Tja pech voor Fener :-? (zat toen wel even op het puntje van m'n stoel)


+: 8779
-: 0
R: 13027
Level 6
+1

Ik moet zeggen dat Frey zich heel goed heeft herpakt. Begon zwak, maar de laatste weken laat die zien dat die kan voetballen. Over Slimani wil ik niet eens beginnen, dat is een miskoop.


+: 1
-: 0
R: 8
Nieuw

Gelukkig is slimani maar een huurling.Wat Frey betreft, man man wat een spirit, anders had ik het ook niet verwacht. Ambitieus met een echte winnaarsmentali teit heeft die. Ik moet denken aan Zlatan als ik de spirit bij deze jongen zie. Al is Zlatan zeker wel next level om er even bij te zeggen voordat mensen hier beginnen te janken

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen