Zaakwaarnemer Fabregas: "Er is interesse uit Turkije"


afeebn
De telefoon van Dein Darren staat roodgloeiend. De belangenbehartiger is de zaakwaarnemer van Cesc Fabregas(31) en wordt iedere dag weer opgebeld door clubs met interesse. 

Er is altijd veel belangstelling voor hem geweest en vooral nu hij transfervrij is, mag je wel spreken van enorme belangstelling. Ik krijg erg veel aanbiedingen binnen voor de ex Arsenal en FC Barcelona middenvelder”, zegt Darren tegen Express.
 
Fenerbahce en ook AC Milan wordt genoemd. “Daar zeg ik niets over”, aldus Darren. "Fabregas wordt al jaren door vele clubs gevolgd, maar op dit moment hebben wij geen behoefte om te reageren op alle speculaties. Ik kan alleen zeggen dat er interesse is vanuit Turkije, Spanje en Italie.”
 
“Ik zeg liever niet te veel”, aldus de belangenbehartiger. “Het blijft voetbal, dus je weet niet wat er gaat gebeuren. Wij weten ook hoe Chelsea hier instaat, maar het is niet verstandig om er over te praten.” Het contract van Fabregas loopt tot medio 2019 door.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen