'Club Brugge dichtbij aantrekken Dirar'


adiro
Volgens het Franse medium L'Avenir heeft Club Brugge momenteel het meeste kans om Nabil Dirar definitief in te lijven. 

Dirar raakte onder zijn voormalige coach Philip Cocu volledig op een zijspoor, de inmiddels ontslagen Nederlander wenste geen gebruik meer te maken van de diensten van Dirar en zette hem zodoende voor onbepaalde tijd buiten de selectie. 
 
Onder leiding van Erwin Koeman komt de aanvaller annex verdediger ook niet voor in de plannen voor het eerste elftal van 'de Gele Kanaries'.
 
Club Brugge is overigens niet de gegadigde die een directe versterking ziet in de inmiddels 32-jarige Dirar. Ook AS Monaco, RSC Anderlecht, KRC Genk én AA Gent wensen de in Casablana geboren kracht over te nemen van Fenerbahce. 
 
Bij zijn huidige werkgever ligt hij overigens nog tot medio 2020 vast.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen