'Fenerbahçe met Frey als spits tegen Trabzonspor, Slimani op de bank'

abinzoz
Fenerbahçe begint zondag met Michael Frey in de spits aan de Super Lig duel tegen Trabzonspor. Islam Slimani zit op de bank in Senol Gunes stadion in Trabzon.

Frey doet het beter dan Slimani afgelopen wedstrijden en mag waarschijnlijk van Erwin Koeman beginnen als spits tegen Trabzonspor. Koeman wil niet met twee spitsen starten tegen Trabzonspor en is er dus een hele grote kans dat Benzia aan de aftrap staat achter Frey. Op de vleugels gaan we Valbuena en Andre Ayew zien.
 
Het middenveld van Fenerbahce bestaat uit Eljif Elmas en Mehmet Topal. De achterhoede van de “Gele Kanaries” wordt zoals verwacht gevormd door Hasan Ali, Neustadter, Skrtel en Isla. In het doel zien we Harun Tekin.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 3033
-: 0
R: 6041
Level 5

We zullen zien.


+: 1532
-: 0
R: 3480
Level 5

Mehmet Topal... :sos:


+: 3033
-: 0
R: 6041
Level 5

Geen cvm meer. Alleen Neustadter maar hij is een 'verdediger' momenteel.+: 8
-: 0
R: 42
Level 1

Laat Isla spelen ipv Topal. Hij heeft al een tijdje niet gespeeld en heeft geen wedstrijd ritme. Topal mag rond de 60ste minuut invallen, mits het nodig is.


+: 3033
-: 0
R: 6041
Level 5

Sener is geblesseerd. Wie wil je dan als Rechtsback?


+: 1532
-: 0
R: 3480
Level 5

Ismail. :P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen