Kadioglu wil minuten maken: "We gaan in gesprek"


aferd
Ferdi Kadioglu gaat de komende maand het gesprek aan met de clubleiding van Fenerbahçe. De middenvelder kwam dit seizoen nog geen officiële minuut in actie namens de Turkse topclub en wil graag naar de opties van een eventuele verhuurbeurt kijken.

"We gaan eind deze maand of begin december in gesprek met Fenerbahçe. Een mogelijke verhuurperiode is dan één van de dingen die we gaan bespreken, maar het zou ook kunnen dat hij niet weg mag", aldus zijn zaakwaarnemer Karel Jansen tegenover Voetbal International.
 
Of Kadioglu ook weg mag, weet Jansen niet. "Hij maakt vast deel uit van het eerste en traint ook dagelijks met het eerste." Volgens zijn zaakwaarnemer ontwikkelt de 19-jarige middenvelder zich, ondanks het gebrek aan speeltijd, goed. "Hij traint daar natuurlijk op hoog niveau. Maar een voetballer wil uiteindelijk wedstrijden spelen, zeker op zijn leeftijd. Daar gaan we dus met de club over in gesprek."
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen