'Twee Turkse topclubs brengen bod uit op transfervrije Cesc Fabregas'

acesc
Twee clubs hebben inmiddels belangstelling getoond voor de middenvelder annex aanvaller van Chelsea. Dat melden diverse Turkse kranten vandaag.

Volgens de media heeft in ieder geval Fenerbahce en Galatasaray belangstelling. Fenerbahce sportief-directeur Damien Comolli zou een bod hebben uitgebracht op de 31-jarige Spanjaard, die momenteel weinig tot spelen komt bij Chelsea en zeker mag vertrekken. De middenvelder heeft dit seizoen 3 wedstrijden gespeeld in de Premier League.
 
Ook de Turkse topclub Galatasaray zou hengelen naar de diensten van Cesc Fabregas. Hij heeft nog een contract tot medio 2019 bij Chelsea.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 1435
-: 0
R: 1915
Level 5

fabregas pakt iets van 200 tot 250 duizend pond per week. Vertel mij in godsnaam hoe beide clubs dit zouden kunnen betalen. Hij zal ook nog eens tekengeld gaan vragen tegen de 3/4 miljoen aan. Ook al trek je de belasting ervan af, zelfs dan komt het neer op 120k per week. Dat is met de huidige wisselkoers 820 duizend (!) tl per week. Hoe moeten wij dit in godsnaam betalen? Fener heeft al geleerd van RVP dus zal dit niet nog een keer doen. Galatasaray is ook niet achterlijk genoeg om zijn vingers hier aan te branden.

Zou er volgende keer ook vermeld kunnen worden welke kranten dit vermelden? Dan kan ik de Turkse vertaling ook lezen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen