'Twee Turkse topclubs brengen bod uit op transfervrije Cesc Fabregas'


acesc
Twee clubs hebben inmiddels belangstelling getoond voor de middenvelder annex aanvaller van Chelsea. Dat melden diverse Turkse kranten vandaag.

Volgens de media heeft in ieder geval Fenerbahce en Galatasaray belangstelling. Fenerbahce sportief-directeur Damien Comolli zou een bod hebben uitgebracht op de 31-jarige Spanjaard, die momenteel weinig tot spelen komt bij Chelsea en zeker mag vertrekken. De middenvelder heeft dit seizoen 3 wedstrijden gespeeld in de Premier League.
 
Ook de Turkse topclub Galatasaray zou hengelen naar de diensten van Cesc Fabregas. Hij heeft nog een contract tot medio 2019 bij Chelsea.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen