Frey: "Ik moet harder werken en meer scoren voor Fenerbahçe"


afeey
Afgelopen zomer betaalden de “Gele Kanaries” liefst 2,7 miljoen euro voor Michael Frey aan FC Zurich.
In 15 wedstrijden wist hij slechts vier keer het net te vinden bij Fenerbahce. De Zwitserse aanvaller kreeg onlangs veel positieve reacties van sportcommentators dat hij veel druk voert en zijn ploeg ook in de verdediging helpt. Frey maakte vandaag het volgende bekend over de stand van zaken bij Fenerbahce.
 
'Vier goals is helemaal niets voor mij', vervolgde de Zwitser. 'Ik moet harder werken en meer scoren voor Fenerbahçe. 'Geen enkele keer kon ik me voor honderd procent geven begin van het seizoen. Ik verkies daarom die periode te vergeten. Afgelopen weken doen we het goed en gaat het lekker waarbij ik me ook heel goed voel en scoor. Maar spijt van mijn keuze voor Fenerbahce heb ik geen moment. 
 
“Ik ben ervan overtuigd, dat als we op volle toeren draaien we voor elke tegenstander een lastige kluif zijn. Ik voorzie een zeer productieve voorhoede met Erwin Koeman. Dat gaat ons succes brengen. Zelf heb ik maar één wens. Dat is het behalen van overwinningen met Fenerbahce en veel scoren voor mijn team,” aldus Frey.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen