Islam Slimani: "Dit moet stoppen!"


aasl
Fenerbahce aanvaller Islam Slimani is wel misschien de minst scorende spits van de Super Lig.
De Algerijn scoorde maar liefst 1 keer in 9 wedstrijden voor Fenerbahce. De spits is niet blij en zegt het volgende tegenover de Turkse pers.
 
“Dit moet stoppen! Fenerbahce-supporters hebben mij vanaf dag 1 gesteund en ik heb ze teleurgesteld door niet te scoren. Ik krijg zoveel kansen om te scoren, maar het lukt maar niet! Geloof me ik irriteer me er zo aan om niet te kunnen scoren, waarbij ik s’avonds niet kan slapen.
 
"Ik had afgelopen weken waarschijnlijk veel pech, maar ik wil de supporters weer blij maken door te scoren tegen Trabzonspor,” aldus Islam Slimani.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen