'Fenerbahçe breekt contract van Elmas open en zet gelimiteerde transfersom van 30 miljoen euro'

almas
Fenerbahçe middenvelder Eljif Elmas gaat zijn tot medio 2022 doorlopende contract met twee seizoenen verlengen, zo meldt Turkse media.

De gelimiteerde transfersom voor clubs is verhoogd van 20 naar 30 miljoen euro en ondanks de contractverlenging is er nog een grote kans dat Elmas volgend zomer vertrekt.
 
De Macedonische international speelt momenteel voor Fenerbahce en verdient ruim 700.000 euro per jaar. In het verbeterde contract gaat Elmas 1,8 miljoen euro verdienen. Zijn contract wordt tot 2024 verlengd bij Fenerbahce.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5

Eljif Elmas vind ik de beste speler van Fenerbahçe, de rest is poep.


+: 1446
-: 0
R: 3154
Level 5

Salarisverhogin g vind ik te snel en iets te hoog
700.000 naar 1 miljoen zou beter geweest zijn, en 25m transfersom (exclusief eenvoudige bonussen die oplopen tot 30) zou beter geweest zijn.


+: 1
-: 0
R: 8
Nieuw

Er is sinds 10 jaar heel wat gaande in de voetbalwereld. Van strijdlust naar geldmachines.vo or 1M houd je geen spelers meer vast dat is overduidelijk. Wat Eljif betreft, ik gun het deze jonge van harte als je kijkt wat een slimani of een ayew verdient. Eljif is op zo een jonge leeftijd al soort van een dragende speler en een voorbeeld voor zijn ouderlingen. En we gaan geheid aan deze jongen verdienen.+: 32
-: 0
R: 303
Level 3

Deze jongen werkt hard en heeft een goeie mentaliteit. Ik gun het hem.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen