Video: “Voordat je het weet, heeft Fenerbahçe Gomis vastgelegd”

gomisfb
Sinan Engin, sportcommentator van BeyazTV heeft onlangs weer spraakmakende uitspraken gedaan.
Hij beweert dat er een kans is dat Fenerbahçe Gomis in de winter kan overnemen. Bekijk hieronder de videobeelden.
 
 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5

Gomis is een geldwolf. Ali Koc heeft hele goede banden met zijn club. Er is een grote kans dat Gomis in de winter naar Fenerbahçe gaat. Dat zou echt erg zijn.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Yav bunlara nasil inanirsiniz ya, Beyaz Futbol is gewoon zwaar ruzie aan het veroorzaken. Fener heeft Slimani en Soldado die tegen de 10 miljoen verdiend, Ali Koc die zegt yarraklara gelmissiz gidipte 33 yasindaki adama senelik 4/5 milyon verirmi. Ozaman bu Ali Koca hic guvenilmez cunku dedikleri ve yaptiklari cok farkli olur, Sinan ibnesi die altijd lief doet maar gooit expres dit soort fake nieuws voor extra kijkers die mensen zijn niet dom.


+: 385
-: 0
R: 899
Level 4

34jaar is die?

Maar fener moet een spits halen... maar zijn salaris gaat insane zijn thats f*ckdup+: 7099
-: 10
R: 12884
Level 6

Denkje dat hij naar fb gaat. Die beyaz futbol is niet serieus te nemen


+: 32
-: 0
R: 293
Level 3

Joh dit is nepnieuws. Fener gaat echt geen bejaarde speler meer halen. Daarnaast verdient Gomis veel geld in het woestijn waar die zit. Laat hem daar lekker blijven

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen