Koeman weigert Valbuena te verkopen aan Lille


avlle
Valbuena staat in de nadrukkelijke belangstelling van Lille, maar Erwin Koeman weigert iedere medewerking en wil de middenvelder nu en volgend seizoen in Istanbul houden.
Valbuena zelf staat wel open voor een vertrek naar de Franse club tenzij hij geen speelminuten meer krijgt. Maar onder leiding van Erwin Koeman staat Valbuena elke wedstrijd in de basis.
 
Lille probeerde vorige week Fenerbahce te bewegen tot onderhandelen. De Fransman staat nog tot medio 2019 onder contract in Istanbul, maar als hij nog 10 wedstrijden speelt dan wordt zijn contract automatisch met 1 jaar verlengd.
 
Het salaris van Valbuena drukt op de begroting van Fenerbahce en de Turkse topclub gaat alleen een verlenging aan als hij een deel van zijn salaris inlevert. De Fransman ontvangt ruim 4 miljoen euro per jaar.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen