Aatif weigert te vertrekken en eist salaris tot medio 2019


atje
Ondanks dat Aatif Chahechouhe buiten de selectie is bij Fenerbahce, is hij niet van plan te vertrekken. Zo heeft hij onlangs een overgang naar diverse clubs geweigerd.

Damien Comolli, sportief directeur van Fenerbahce heeft Aatif gevraagd of hij iets in een overgang naar een andere club zag zitten. Maar klaarblijkelijk stond hij daar niet voor open. De Marokkaan zou het aanbod hebben geweigerd om te vertrekken naar een andere club. Hij eist zijn salaris tot medio 2019 van Fenerbahce en de Turkse topclub weigert dit.
 
Van de Turkse topclub mag hij transfervrij vertrekken in de winterstop inruil voor geen salaris. Maar Aatif weigert dit voorstel alsnog.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen