Koeman: “Heeft Soldado iemand vermoord?”


soldado
Erwin Koeman, de trainer van Fenerbahçe heeft na de Europa League wedstrijd tegen Anderlecht de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb de schorsingen gehoord. Voorbeeld Soldado. Het is echt ongelofelijk. Belhanda heeft Soldado achterna zitten rennen, hij heeft zijn hoofd en elleboog gebruikt. Welke straf heeft hij gekregen? 0 wedstrijden. Iedereen heeft de beelden gezien. Liegen de beelden? Hoe kan het zijn dat Soldado 6 wedstrijden krijgt en de andere speler 0 wedstrijden krijgt? Heeft Soldado iemand vermoord? Wat heeft Soldado gedaan om 6 wedstrijden geschorst te worden? Het is echt lachwekkend.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen