Officieel: Jailson voor acht wedstrijden geschorst


ajilim
Jailson moet de komende acht duels van Fenerbahce vanaf de tribune volgen.

De Braziliaanse middenvelder is donderdag door de Turkse voetbalbond voor acht wedstrijden geschorst nadat hij Belhanda na het duel een klap in het gezicht had verkocht. 
 
De Braziliaan kon het niet meer verkroppen wat Belhanda tijdens wedstrijd tegen Soldado had gedaan. De klap kost hem maar liefst acht wedstrijden.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 244
-: 0
R: 1000
Level 4

Echt haal die koca kafa van tff AUB!!!!
Breng gwn ex-voetballer hier binnen die VERSTAND hebben van VOETBAL!
Al die spelers die rond 1990/2000 speelden zie je nergens meer! laat hun dat zaakje daar regelen hun zitten al jaren in dit spelletje. Dit is ook een reden dat het voetbal in turkije nooit vooruit gaat en dan spelen we dus 1x in de 30/40 jaar een WK.
Gooi die koca kafa en bestuursleden eruit! ze spelen gwn met geld en niemand zegt er iets van! in de west-europese landen hebben ze tenminste een goed beleid omdat het bestuur telkens goed wordt verversd met weer goeie mensen of oude profs.

Maar AMK TURKIJE kennen ze dit niet amkamkamk ulkesi!


+:
-:
R:
Nieuw

S*kerim senin belani hain köpek. Neymis amk ülkesi manyak herif s*ktir ol git. Ülkesini futbol icin satiyor pezevenk.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen