Cocu zei: "Ga het gewoon doen Erwin"


aoc
Vanavond moet Erwin Koeman een gunstig resultaat zien te boeken in de Europa League, waar Anderlecht op bezoek komt.
Zondagmiddag wacht de volgende wedstrijd tegen Alanayaspor. Koeman maakte gisteren bekend wat er nu tussen Cocu en hem gebeurde na het duel tegen Ankaragucu.
 
“Phillip heeft altijd het beste gedaan toen hij hier was en we hebben niet altijd geluk gehad. “Na het 3-1 duel tegen Ankaragucu hoorde ik dat Cocu ontslagen was. Ik moet heel eerlijk zijn, hij nam mij niets kwalijk. "Phillip zei: 'Ga het gewoon doen Erwin.' Meer valt er eigenlijk ook niet over te zeggen.
 
"Ik heb wel echt met hem te doen, het is niet leuk dat je wordt ontslagen. Het is een schrale troost, maar Phillip voegt zich nu in een mooi rijtje: Cruijff, Michels, Beenhakker, De Mos, Hiddink, mijn broer Ronald, iedereen wordt wel eens ontslagen,” aldus Koeman woensdagavond tegenover de Turkse pers.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen