Benzia buiten selectie door disciplinaire straf


abeniz
Yassine Benzia is door Erwin Koeman disciplinair gestraft en buiten de selectie van Fenerbahce voor het duel met Anderlecht gelaten. 

De middenvelder wilde vandaag aansluiten bij de selectie, maar dat wilde de trainer niet.
 
,,Zo werkt het niet", gaf een bestuurslid van Fenerbahce aan. Benzia werd in de tweede helft tegen Galatasaray gewisseld en daar was hij niet van gediend. De Algerijn deelde via zijn Insta account een foto met het volgende tekst. “Altijd ik weer! Kutzooi! Ze snappen niets van voetbal,” aldus Benzia.
 
Benzia had zijn excuses aangeboden na de stadsderby, maar hij is nu flink gestraft voor het duel met Anderlecht. Benzia is niet opgenomen in de selectie.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen