Valbuena: "Ik feliciteer Fenerbahçe-supporters met 6-0 winst tegen Galatasaray"


ahafta
Fenerbahce-aanvaller Mathieu Valbuena maakte vandaag interessante uitspraken over zijn eigen club en Galatasaray.
De Fransman was blij met het behaalde 1 punt bij Galatasaray, maar was ook ontevreden over het gelijkspel. “We konden ook met 5-2 winnen van Galatasaray, als Skrtel en Elmas die kansen hadden gemaakt”
 
“Voordat ik hierheen kwam werd me vaak genoeg verteld over de 6-0 winst van Fenerbahce tegen Galatasaray op 6 november 2002. Vandaag is het 6 november en het is nu 16 jaar geleden dat Fenerbahce met grote cijfers won van Galatasaray. Omdat het 6 november is feliciteer ik alle Fenerbahce fans met deze overwining.
 
“Er werd me ook gezegd dat je pas een echte Fenerbahce-supporter bent als je tegen Galatasaray scoort. Dat heb ik onlangs gedaan en ik ben zo blij. Ik ben nu een echte Fenerbahce-supporter.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 7387
-: 10
R: 13528
Level 6
+4

Hierbij feliciteer ik je met de verloren kampioenschap tegen Galatasaray in jullie eigen stadion.


+: 22
-: 0
R: 72
Level 2

Wat voor een uitspraak is dit dan man focus je eerst op je eigen club dat bijna gaat degraderen ipv naar een kampioenkandida at.+: 881
-: 10
R: 2477
Level 5

Kümeye düsen takimlar bile galatasaraylan tasak geciyor


+: 267
-: 0
R: 791
Level 4

haha, kampioenschap is na een jaar weer vergeten maar een 6-0 vergeet men niet zo makkelijk...


+: 1094
-: 0
R: 3013
Level 5

vergeet je ook wel is dat je 15de staat? en tegenwoordig tegen degradatie speelt? laat staan kampioenschap.. ..... :facpal:


+: 13
-: 0
R: 8
Nieuw

Ik heb ook veel mensen horen zeggen dat de scorebord van die dag in jullie museum staat..

Maar ff zonder gein, rivalen winnen vaak met grote cijfers van elkaar en wordt ook vergeten, zelfs PSV heeft het niet eens meer over hun 10-0 overwinning tegen Feyenoord terwijl dit recenter was.

Maar zoals erow hier ook aangeeft, jullie hebben grotere zorgen :-|+: 17
-: 0
R: 69
Level 2

Jij vergeet even voor het gemak dat Galatasaray het jaar daarop 5-1 heeft gewonnen van Fenerbahce in een neutraal stadion notabene.

Daaraan zie je het verschil tussen een kleine club als Fenerbahce en een grote club als Galatsasaray want Galatasaray schreeuwt niet van daken dat ze 5-1 hebben gewonnen van Fenerbahce.


+: 1094
-: 0
R: 3013
Level 5

wauw heeft fener 6-0 gewonnen ?
dat was 16 jaar geleden.
galatasaray won 6-0 van besiktas in 1999 maar onze spelers houden zich niet bezig met dat soort scoren om hun zelf op te hemelen


+: 17
-: 0
R: 69
Level 2

Het grappige is dat ze ook voor het gemak vergeten dat Galatasaray het jaar daarop 5-1 had gewonnen van Fenerbahce.

Wat veel erger is want dat was de finale en was niet eens bij Galatasaray thuis.

Alleen Galatasaray supporters hoor je daar nooit over.


+: 1094
-: 0
R: 3013
Level 5

heey valbuena'''gefe liciteerd dat jullie ruim een decenia geen championsleagie spelen+: 2001
-: 0
R: 6699
Level 5

Hhahah meent deze smurf dit nou? Zorg maar eerst dat je meer dan 6 wedstrijd in de basis staat voor je tof komt doen, jullie ploeg staat 15e amk

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen