Valbuena: "Ik feliciteer Fenerbahçe-supporters met 6-0 winst tegen Galatasaray"


ahafta
Fenerbahce-aanvaller Mathieu Valbuena maakte vandaag interessante uitspraken over zijn eigen club en Galatasaray.
De Fransman was blij met het behaalde 1 punt bij Galatasaray, maar was ook ontevreden over het gelijkspel. “We konden ook met 5-2 winnen van Galatasaray, als Skrtel en Elmas die kansen hadden gemaakt”
 
“Voordat ik hierheen kwam werd me vaak genoeg verteld over de 6-0 winst van Fenerbahce tegen Galatasaray op 6 november 2002. Vandaag is het 6 november en het is nu 16 jaar geleden dat Fenerbahce met grote cijfers won van Galatasaray. Omdat het 6 november is feliciteer ik alle Fenerbahce fans met deze overwining.
 
“Er werd me ook gezegd dat je pas een echte Fenerbahce-supporter bent als je tegen Galatasaray scoort. Dat heb ik onlangs gedaan en ik ben zo blij. Ik ben nu een echte Fenerbahce-supporter.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen