Fenerbahçe maakt miljoenendeal met nieuwe hoofdsponsor bekend


atup
Fenerbahce heeft in oliebedrijf Tüpraş de komende jaren 'een zeer gewaardeerde nieuwe hoofdpartner gevonden', zo meldt Ali Koc club via de officiële kanalen. 

Over enkele dagen geven de directies van beide partijen tijdens een persconferentie meer informatie over de samenwerking en laat de club zien op welke wijze het logo van Fenerbahce tijdens de wedstrijd tegen Sivasspor op de borst van het Fenerbahce-shirt staat.
 
Volgens de media gaat Fenerbahce jaarlijks ruim 14 milyon TL(2 miljoen euro ontvangen). Er is een 3-jarige akkoord bereikt met het bedrijf van moederorganisatie Koc Holding.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen