"Volkan liep af op assistent Erwin Koeman en daarom is hij buiten selectie gezet"


alikoz
Fenerbahce-voorzitter Ali Koc maakte woensdagmiddag nogal interessante uitspraken over Volkan Demirel. Hij legde uit waarom de doelman buiten de selectie is gezet.

“Volkan heeft genoeg waarschuwingen gehad van mij als het bestuur. Het werd een tijd stil rondom Volkan, maar de druppel voor mij was zijn laatste actie. Hij heeft richting hulptrainer Erwin Koeman gelopen. Hij daagde Koeman uit met waarom hij zo vies naar hem keek elke keer. Ik ben naar het sportcomplex Samandira gegaan en heb alles onderzocht. Heb zelfs gesprekken gevoerd met voetballers en technische staf. Uiteindelijk ook een gesprek gehad met Volkan Demirel.
 
"Hij wou maar niet luisteren naar mij. Hij disrespecteerde eerst mij en daarna een bestuurslid. Hij wou niet stoppen, hij liet ons niet eens uitpraten. Daarna begon hij met een hoge toon te praten, ik ga voor derest niet in details,” aldus Fenerbahce-voorzitter Ali Koc tegenover FB Tv woensdagmiddag.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen