"Volkan liep af op assistent Erwin Koeman en daarom is hij buiten selectie gezet"

alikoz
Fenerbahce-voorzitter Ali Koc maakte woensdagmiddag nogal interessante uitspraken over Volkan Demirel. Hij legde uit waarom de doelman buiten de selectie is gezet.

“Volkan heeft genoeg waarschuwingen gehad van mij als het bestuur. Het werd een tijd stil rondom Volkan, maar de druppel voor mij was zijn laatste actie. Hij heeft richting hulptrainer Erwin Koeman gelopen. Hij daagde Koeman uit met waarom hij zo vies naar hem keek elke keer. Ik ben naar het sportcomplex Samandira gegaan en heb alles onderzocht. Heb zelfs gesprekken gevoerd met voetballers en technische staf. Uiteindelijk ook een gesprek gehad met Volkan Demirel.
 
"Hij wou maar niet luisteren naar mij. Hij disrespecteerde eerst mij en daarna een bestuurslid. Hij wou niet stoppen, hij liet ons niet eens uitpraten. Daarna begon hij met een hoge toon te praten, ik ga voor derest niet in details,” aldus Fenerbahce-voorzitter Ali Koc tegenover FB Tv woensdagmiddag.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (13) 


+: 2815
-: 100
R: 5536
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 4504
-: 0
R: 8042
Level 5

Al birini ( Arda/Emre) vur ötekine ( Volkan/caner).


+: 13
-: 0
R: 55
Level 2

Kansloze gast. Maakt net als arda het voetbal in Turkije kapot. Hoop echt dat cocu ook al wordt hij ontslagen een beetje discipline kan bijbrengen. Dat is wat koç ook wil. Als je Europees ver wil komen moet je ook een cultuuromslag willen en kunnen maken.

Hoop dat het lukt en acties van jongens zoals arda en volkan direct de 1e keer wordt afgestraft. Gewoon per direct ontslaan en een jeugdspeler opstellen.+: 1408
-: 0
R: 1302
Level 5
+1

Ik begin echt misselijk te worden van de voetbalcultuur waar deze gasten voor zorgen. Mafiapraktijken , knokpartijen tegen de pers, vrouwen lastig vallen, scheidsrechters bedreigen, politiek... Sözde adam hepsi.

Hopelijk heeft de nieuwe generatie wel gezond verstand.


+: 10
-: 0
R: 45
Level 1
+1

Afgelopen dagen zo veel gelezen en gehoord. Dit is het minst erge wat Volkan heeft gedaan.
Bu konuda Volkanın arkasında değilim. Yeter artık Volkan deviri bij Fener, maar die Koeman is echt een kk kneus. İyi yapmış Volkan.


+: 10670
-: 0
R: 10360
Level 5

Adamin dibi Volkan Demirel, ookal is zijn skills laatste tijd gedaald maar hij blijft nog steeds een echte Fenerli. Geen serefsiz net als Caner/Gokhan


+: 17063
-: 0
R: 18293
Level 6
+1

Goon sorofsoz not ols Conor/Gokhon


+: 13
-: 0
R: 55
Level 2
+2

Wanneer ben je een echte fenerli dan? Als je een iq onder de 80 hebt. Doe gewoon normaal.


+: 2815
-: 100
R: 5536
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 5
-: 0
R: 12
Nieuw
+1

iyi soyledin abi+: 61
-: 0
R: 357
Level 3

fenerbahce crisis ve chaos var gaat de slechte kant op............. ..


+: 490
-: 0
R: 1784
Level 5

Dat het een karakterloze speler was, wist iedereen al. Nu zien Fener supporters dat ook.


+: 1416
-: 0
R: 4281
Level 5

Serefsiz pic

Aziz in kolesi

Deze viezerik is een van de redenen dat er zo veel vijandigheid is tussen Fener en andere clubs


Ali Koc doet er goed aan om al die viezerikken weg te gooien, uiteindelijk zal dat beter zijn voor de club

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen