Kadioglu: "Ik heb geen spijt, ik blijf hard werken en mijn best doen"


akadi
Ferdi Kadioglu maakte afgelopem zomer de verrassende stap van NEC Nijmegen naar Fenerbahçe. De middenvelder komt bij de Turkse topclub nog niet aan spelen toe, maar stelt geen spijt te hebben van zijn keuze.

"Het leven hier is prachtig, ik heb het naar mijn zin bij Fenerbahce. Maar voetballend gaat het nu iets minder. We staan er niet goed voor. Dat moet beter", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. 
 
Drie maanden na zijn verrassende overstap naar Fenerbahçe wacht Ferdi Kadioglu (19) nog steeds op zijn debuut. Volgens de jeugdinternational komen zijn eerste minuten in de ploeg van Phillip Cocu wel dichterbij. "Ik denk dat het steeds beter gaat", aldus het jeugdexponent van NEC.
 
"Natuurlijk had ik gehoopt dat ik mijn debuut mocht maken", zegt Kadioglu, die ook buiten de Europa League-selectie viel, tegen FOX Sports. "Ik weet dat het een super grote club is en dat ik keihard moet werken voor mijn plekje. Als je goed kan voetballen, moet je proberen zo snel mogelijk aan te haken. Ik blijf hard werken en mijn best doen, dan komt de kans vanzelf."
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen