Ali Koç ontkent gesprek met Ersun Yanal: 'Het is nonsens!'


alkmemd
Ali Koc zou vorige week dinsdag in een hotel met directeur spelersbeleid Damien Comolli hebben gesproken over een mogelijke overstap van Ersun Yanal naar Fenerbahce, maar de voorzitter van Fenerbahce ontkent vandaag in een interview met FB TV dat er niets speelt.

“Ik denk dat dit iets is dat hier in de Turkse media is verzonnen. Je moet niet alles geloven wat er over mij wordt geschreven. Het is nonsens. Ersun Yanal zit niet in mijn plannen”, aldus Ali Koc. “Laat ik heel duidelijk zijn: “Ik heb geen gesprek gehad met Ersun Yanal en ik heb geen interesse in een samenwerking”
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen