Ali Koç: "Ik blijf Philip Cocu steunen"


alkioz
Ali Koç, voorzitter van Fenerbahce benadrukt dat Cocu nog altijd de steun van de clubleiding en van hem mag voelen. Na een dramatische seizoenstart speculeren Turkse media over een ontslag van de trainer.

Fenerbahçe bekleedt in de competitie de vijftiende positie na acht speelrondes, werd uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League en leed tijdens de eerste speelronde in het Europa League-toernooi een 4-1 nederlaag bij Dinamo Zagreb.
 
'Het is een lastige situatie waarin we nu verkeren', erkent Ali Koc in gesprek met Fenerbahce TV vandaag. Als je naar drie wedstrijden kijkt. Kayserispor thuis, Besiktas en Basaksehir. Wij hadden geen geluk in die wedstrijden, speelden goed en misten talloze kansen en verzamelden twee punten. Als we die wedstrijden hadden gewonnen of we verzamelden zes punten hadden we nu 14 of 17 punten en had niemand over Cocu gesproken.
 
'Met Cocu en de technische directeur doen we er alles aan om hieruit te komen. Of ik Cocu nog steun? Jazeker, ik steun Cocu.'
 
Ali Koc snapt heel goed dat er een storm van kritiek is neergedaald op Cocu en zijn ploeg. 'Supporters zijn zo'n seizoenstart niet gewend. Dan kun je over allerlei oorzaken praten, maar de fans willen dat succes snel terugkomt bij de club. Als dat uitblijft, krijg je weerstanden, ook vanuit de media. Dat is niet raar. Het is gezond voor een grote club.'
 
Volgens Ali Koc zijn er momenteel 'enorm veel veranderingen' gaande binnen de club. 'In het team, in de begeleiding, in de manier van werken; het is lastig om daar een vaste structuur in te krijgen. Maar Cocu richt zich zoveel mogelijk op het voetbal. Dat gaat moeizaam, het is vechten in plaats van voetballen.'
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen