Drie groepen in kleedkamer Fenerbahçe: "Benzia gaat naar de bank wegens steunen Aatif en Dirar"


abii
Bij Fenerbahçe is naar verluidt een scheiding tussen groep spelers ontstaan.

De kabel was de naam van een aantal spelers met Algerijns en Marokkaans roots die samen bij Fenerbahce spelen. De media namen die term over om een vermeende breuk in het team te duiden.
 
Diverse sportcommentatoren, melden maandagavond op Twitter dat er 'een scheiding tussen spelers is ontstaan. "Er zijn drie groepen in de kleedkamer, drie kabels, die elkaar niet begrijpen. De Algerijn en Marokkaanse spelers kruipen bij elkaar, de Turkse en buitenlandse spelers ook."
 
Er is geen sprake van racisme, maar van 'een verschil van tactiek en basisopstelling’ dat leidt tot onbegrip voor elkaars manier van handelen'. 
 
Enkele spelers zoals Volkan Demirel, Mehmet Topal, Aatif, Slimani en Benzia hebben doorgedrukt dat het beste was om Dirar en Valbuena weer te laten spelen. Slimani trok zich later weg van de groep, maar Benzia en de andere spelers bleven Dirar steunen zodat hij kon spelen. Opvallend was dat Benzia tegen Trnava en Basaksehir op de bank zat. Hij zou gestraft zijn voor het steunen van spelers als Aatif en Dirar.
 
Uiteindelijk werden Dirar, Volkan en Aatif uit de selectie gezet. Benzia kreeg een waarschuwing en werd twee wedstrijden op de bank gezet door het bestuur.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen