Cocu en Fenerbahçe onderhandelen over ontslagvergoeding


acoz
Phillip Cocu lijkt onderweg naar de uitgang bij Fenerbahçe. Volgens diverse Turkse kranten is de clubleiding maandag begonnen met de onderhandelingen over het vertrek van de Nederlandse coach.

Cocu kent bij de Turkse topclub een dramatische seizoensstart. Na acht duels heeft Fenerbahçe acht punten en staat het op een vijftiende plek in de competitie. Daarom is volgens diverse Turkse media Cocu's zaakwaarnemer Rob Jansen afgereisd naar Turkije om daar met de clubleiding te onderhandelen over een ontslagvergoeding. Binnen enkele dagen is er meer duidelijkheid. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen