"Cocu gaan we niet zien tegen Sivasspor"


aridva
Ridvan Dilmen, oud voetballegende en sportcommentator van NTVSpor heeft interessante uitspraken gemaakt over Philip Cocu en Fenerbahce.

“Persoonlijk denk ik dat we Cocu niet gaan zien tijdens het uitduel tegen Sivasspor. Damien Comolli gaat blijven, maar naar mijn mening is Comolli verantwoordelijk voor de transfers. Selectie is niet gemaakt door Cocu, maar door Damien Comolli. De Fransman heeft de transfers verricht en voor de neus van Cocu gegooid.
 
"Ik vind eigenlijk dat ze beiden moeten vertrekken, maar ik ben bang dat Comolli gaat blijven. Fenerbahce gaat tegen Sivaspor aantreden met een nieuwe trainer en dat is geen Cocu,” aldus oud Fenerbahce Legende en sportcommentator Ridvan Dilmen tegenover NTVSpor.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen