Fenerbahçe - Başakşehir wordt niet opnieuw gespeeld


tff
Yusuf Namoğlu, voorzitter van de scheidsrechter vereniging heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De scheidsrechters die achter het VAR systeem zitten leiden niet de wedstrijd. Ze assisteren de scheidsrechter op het veld. Als er een 100% fout wordt gemaakt, dan kunnen ze meekijken. Wat tijdens de wedstrijd tussen Fenerbahçe – Başakşehir is gebeurd, is eerder vier keer gebeurd in Duitsland. In Italië drie keer. In Frankrijk twee keer en in Spanje één keer. In Duitsland is er een centrale VAR ruimte en in Italië vanuit een auto. Ons systeem is hetzelfde als die van Duitsland. Dit gebeurd niet alleen in Turkije. Er is geen sprake dat de wedstrijd opnieuw zal worden gespeeld. Als er een probleem is met het VAR systeem kun je een wedstrijd niet opnieuw laten spelen. Scheidsrechter is eindverantwoordelijke.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen