'Scouts Europese topclubs zaten op tribune voor Elmas'

elmaselif
Het is niet ondenkbaar dat Fenerbahce niet lang kan gaan genieten van Eljif Elmas.
De middenvelder wordt namelijk nauwlettend gevolgd door Europese topclubs, zo heeft de Turkse pers naar buiten gebracht.
 
Tijdens de wedstrijd van Macedonië vs Armenie(U21) hebben scouts plaatsgenomen op de tribunes om de verrichtingen van Elmasl te bekijken. Naar verluidt waren de scouts afkomstig van Manchester City en Borussia Dortmund.
 
Toch lijken de Turken niet direct te hoeven vrezen voor een transfer van Elmas want er is momenteel geen officieel bod binnengekomen bij Fenerbahce.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1628
-: 0
R: 3747
Level 5

Elmas is op dit moment misschien wel het grootste talent in de Turkse competitie, logisch dat buitenlandse (top)clubs hem globaal in de gaten houden.


+: 21
-: 20
R: 54
Level 1
+1

Vind hem niet zo bijzonder, in mijn ogen geen toptalent maar een een talent die wel hoger is dan Turkse talenten. Ben benieuwd waar die zal zijn over 2-3 jaar, hoop niet naar een Akhisarspor.


+: 4901
-: 0
R: 7495
Level 5

Geen toptalent? Hoezo niet dan?+: 21
-: 20
R: 54
Level 1
+1

Heeft niks speciaals in mijn ogen, geen dribbel, geen inzicht, geen schot. Een toptalent is iemand als Gedson fernandes van Benfica, heeft 90 minuten lang het middenveld gedomineerd met zijn dribbels. Of Youri tielemans die met zijn cross-passes het middenveld oversteekt.

Hij is nog jong, maar het is nou ook niet een megatalent.


+: 4901
-: 0
R: 7495
Level 5

Dan kijk jij naar de verkeerde Elmas. Hij heeft juist een super inzicht + hij is 90 minuten lang non-stop bezig. De enige wedstrijd waarin die wat tegenviel vond ik was tegen Benfica en daar speelde hij niet slecht. Hij nam gewoon geen risico's. Als de trainer dat van hem vraagt dan doet hij dat. Hij is 100% de grootste talent in Turkije en hij is zeker een top talent. Zijn afstandssoten zijn zeker niet verkeerd. Hij dribbelt niet veel nee, maar dat hoeft ook niet als die met zijn inzicht onze spelers wegstuurd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen