"Ik heb Benzia laatste maanden niet gevolgd, maar ik ken hem vanaf zijn 16e al"

acome
Fenerbahce-sportief directeur Damien Commoli heeft donderdagochtend voor het eerst gereageerd op de vraag over de transfers van Tolga Cigerci en Yassin Benzia.
Tijdens de persconferentie van Harun Tekin, Jailson en Benzia maakte de Fransman het volgende bekend.
 
“Ik kan je eerlijk zeggen dat ik Yassine Benzia niet heb gevolgd omdat hij moeilijk haalbaar zou zijn voor ons. Benzia ken ik al vanaf zijn 16e, maar wegens Fair Play regels konden wij hem niet ondertekenen. Tot mijn verbazing kreeg ik een telefoontje van Lille en ze vroegen mij welke speler ik het liefst zou willen van Lille? Zonder twijfel koos ik voor Benzia, maar ik heb wel duidelijk gemaakt dat we hem niet financieel konden betalen.
 
"Want het is een dure speler. Het bestuur van Lille kwam met een goed voorstel en dat was een buitenkansje voor ons op de laatste dag van de transfermarkt. Uiteindelijk hebben wij een akkoord bereikt,” aldus Commoli.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

Hahahahaa Fifa’da mi oyuncu aliyorusun Commoliiiii


+: 385
-: 0
R: 899
Level 4
+2

Sacmaliyon gene albatros.

Ne alaka simdi? Pannekoek


+: 21
-: 20
R: 54
Level 1
+1

Selam gencler,

Wie kent mij nog, had ongeveer 3 jaar geleden een account met 3000+ plusjes.

Ontopic:

Lijkt me een onzin verhaal, waarom zou Lille opeens Comolli bellen en vragen welke speler zou je willen, het is geen bordeel ofzo?+: 1353
-: 0
R: 2970
Level 5

Selam birader, speciaal ingelogd om je te groeten. Er is veel veranderd op deze site ik ben de laatste jaren ook totaal niet actief op dit account of uberhaupt met een account.


+: 21
-: 20
R: 54
Level 1
+1

ohoo kiebling kardesim,

seninle guzel sakalasiyorduk nasilsin iyimisin?


+: 1353
-: 0
R: 2970
Level 5

iyi çok sukur bro, senden sormali hayat nasil?


+: 21
-: 20
R: 54
Level 1

Sukur bro, hard werken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen