"Ik heb Benzia laatste maanden niet gevolgd, maar ik ken hem vanaf zijn 16e al"


acome
Fenerbahce-sportief directeur Damien Commoli heeft donderdagochtend voor het eerst gereageerd op de vraag over de transfers van Tolga Cigerci en Yassin Benzia.
Tijdens de persconferentie van Harun Tekin, Jailson en Benzia maakte de Fransman het volgende bekend.
 
“Ik kan je eerlijk zeggen dat ik Yassine Benzia niet heb gevolgd omdat hij moeilijk haalbaar zou zijn voor ons. Benzia ken ik al vanaf zijn 16e, maar wegens Fair Play regels konden wij hem niet ondertekenen. Tot mijn verbazing kreeg ik een telefoontje van Lille en ze vroegen mij welke speler ik het liefst zou willen van Lille? Zonder twijfel koos ik voor Benzia, maar ik heb wel duidelijk gemaakt dat we hem niet financieel konden betalen.
 
"Want het is een dure speler. Het bestuur van Lille kwam met een goed voorstel en dat was een buitenkansje voor ons op de laatste dag van de transfermarkt. Uiteindelijk hebben wij een akkoord bereikt,” aldus Commoli.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen