"Tolga was al bezig met zijn behandeling bij Galatasaray, maar....


acome
Fenerbahce-sportief directeur Damien Commoli heeft donderdagochtend voor het eerst gereageerd op de vraag over de transfers van Tolga Cigerci en Yassin Benzia.
Tijdens de persconferentie van Harun Tekin, Jailson en Benzia maakte de Fransman het volgende bekend.
 
“Het klopt dat Tolga absoluut niet op onze lijst stond. Laatste dag van de transfermarkt heeft hij zich toegevoegd aan ons. Hij revalideert nu in Duitsland aan zijn blessure die hij al opgelopen had bij Galatasaray.
 
"Wij hebben alles onderzocht over zijn blessure en wij denken met de medische staf dat Tolga zo snel mogelijk gaat reageren op zijn behandeling. Er is een speciaal contract met hem opgesteld vanwege zijn blessure. Ik hoop dat hij zo snel mogelijk aansluit bij ons,” aldus Commoli.
 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen