"Benfica moeten wij als voorbeeld nemen"

alikocfbbask
Fenerbahçe voorzitter Ali Koç heeft dinsdagavond een vraag en antwoord gesprek gehouden met Turkse journalisten.
Hij maakte nogal interessante uitspraken over de stand van zaken bij de Turkse topclub.
 
“Bij Benfica speelden twee spelers in de basis tegen ons. Allebeide spelers verdienen 90.000 euro per maand. Dus ruim 1 miljoen euro per jaar en je hebt spelers die gemiddeld 400.000 euro per jaar verdienen. Er zijn drie sterspelers die maximaal 2 miljoen euro ontvangen per jaar. Raar he? Benfica krijgt jaarlijks 50 miljoen euro inkomsten aan transferinkomsten. Wij kunnen dit ook! Waarom zouden we dit niet kunnen! We gaan er alles aandoen om dit bij Fenerbahce ook te doen,” aldus Ali Koc tegenover FB Tv.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 523
-: 0
R: 1980
Level 5

Gek dat je dan wel Slimani haalt voor meer dan 4 miljoen per jaar. Dat zijn 10 gemiddelde spelers van Benfica.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

Waarom denk je dat chinezen en arabieren zoveel geld bieden?

Als we die bedragen niet geven, dan komen ze ook niet naar ons land


+: 3108
-: 0
R: 4775
Level 5

Grote namen komen niet maar jonge talenten komen wel.+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

jonge talenten (behalve Turkse) worden bijna nooit op tijd ontdekt door Turkse scouts en wanneer ze doorbreken en succesvol blijven, zullen ze tot hun 30e niet naar Turkije komen

Al zijn ze 30+, vragen ze veel geld. Kijk maar naar Negredo. Als we de hoge salarissen niet bieden, blijven ze liever in Spanje, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italie


+: 1628
-: 0
R: 3747
Level 5

Benfica is ook eigenlijk het perfecte voorbeeld voor Fenerbahce, clubs boven Benfica zijn op dit moment geen haalbaare doelstellingen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen