Ali Koç: "Wij waren bezig met Aziz Behich en Emre Akbaba, maar....

alikoc123
Fenerbahçe voorzitter Ali Koç heeft dinsdagavond een vraag en antwoord gesprek gehouden met Turkse journalisten.
Hij maakte nogal interessante uitspraken over de stand van zaken bij de Turkse topclub.
 
“In de transferperiode waren we bezig om Aziz Behich, Emre Akbaba en een nummer tien vast te leggen. Het is ons helaas niet gelukt om Behich en Emre Akbaba aan te trekken. De voorwaarden van de spelers en die van ons verschilden van elkaar. Daarnaast waren we ook bezig met een nummer tien, ik kan zijn naam niet geven. Die transfer is ook niet gelukt,” aldus Ali Koc tegenover FB Tv.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1628
-: 0
R: 3747
Level 5

Fenerbahce heeft toch Benzia gehaald en ze hebben Elmas als nummer 8.

Aziz Behich vind ik echt jammer, hopelijk zijn we na de winter transferperiode verlost van HAK.


+: 17
-: 0
R: 52
Level 2

Echt zonde
Toen ik dat 2e doelpunt van Turkije zag, vond ik het echt jammer dat ie niet bij ons speelde, wat een uithaal was dat. Gala zal er veel van genieten.
Behich vind ik nog meer jammer, een veel betere linksback dan Hasan Ali. Hasan ali als back-up vind ik geen probleem. Zelfde geldt voor Sener.


+: 17755
-: 0
R: 19989
Level 6

De 10 waar hij het over heeft is Adem Ljajic.+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Ik denk eerder dat hij het over Marco Fabian heeft, want zodra hij zijn naam gaat zeggen dan valt hij in kwaad daglicht. Hoe dan ook laten we hopen dat er weer rust komt bij FB.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen