'Fenerbahçe wil verdediger Ömer Toprak van Dortmund'

omerse
Philip Cocu wil de achterhoede van Fenerbahce versterken.
De Nederlandse oefenmeester is van mening dat hij te weinig centrumverdedigers in zijn selectie heeft.
 
Momenteel zijn Neustadter en Skrtel de enige centrale verdedigers die Cocu tot zijn beschikking heeft. Dat is een doorn in het oog van de trainer, die graag een roulatiesysteem hanteert.
 
Fenerbahce wil Dortmund-verdediger Omer Toprak zo snel mogelijk naar Istanbul halen. De club zou al een huurbod van 3 miljoen euro hebben gedaan op de Turkse international, meldt Turkse media.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 9
-: 100
R: 33
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 522
-: 0
R: 1979
Level 5

Paar jaar terug werden wij uitgelachen dat we spelers huurde nu doen alle clubs dat en wordt het als heel normaal gezien.

We moeten dit soort spelers niet naar Turkije halen, ze vertegenwoordig en Turkije in het buitenland en ontwikkelen daar meer. In Turkije worden ze opgefockt.


+: 1627
-: 0
R: 3743
Level 5

Misschien Serdar Tasci proberen te contracteren? Hij is transfervrij en beschikt waarschijnlijk over een Turks paspoort.+: 8768
-: 0
R: 13012
Level 6

Ik denk dat de FB-supporters hun lesje wel hebben geleerd met Wilshere, Mina en Dost en niet meer geloven in deze onzin van de Turkse media.


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Selectie moet uitgebreider worden en we moeten af van overbodige spelers als Guiliano, valbuena, Dirar, Isla, etc. Als we nou eens eerst beginnen met deze 4 buitenlanders te verkopen en dan alternatieven te zoeken. Te beginnen in de verdediging...
Toen ik bij de commando's zat zeiden we altijd "The best defense is a good offense"... Hoop dat FB dat ook oppakt

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen