'Fenerbahçe bereikt miljoenenakkoord en bereidt bod voor Gameiro'


aby
Fenerbahçe en Kevin Gameiro hebben overeenstemming bereikt over een meerjarig contract, zo schrijven Spaanse media vandaag. 

De aanvaller van Atlético Madrid zou hebben ingestemd met een contractvoorstel waarbij hij bijna 3,5 miljoen euro per jaar gaat verdienen. 
Gameiro, 31 jaar, wordt al enkele jaren met Fenerbahce in verband gebracht, maar om uiteenlopende redenen kwam het nooit tot een contractuele samenwerking.
 
Daar lijkt nu verandering in te komen. De Fransman, goed voor 26 goals in 79 duels voor Atlético, heeft groen licht gegeven aan Fenerbahce. Bij Atlético staat hij tot medio 2020 op de loonlijst.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 4
-: 0
R: 40
Level 1

Bron: Fanatik


+: 9
-: 100
R: 33
Klein kind
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 56
-: 0
R: 275
Level 3
+1

Laat ik effe eerder zijn.
SKysports meld dat fenerbahce dichtbij een akkoord is met leicester city en slimani

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen