Besiktas, Fenerbahçe en Sporting in race om Islam Slimani

slimani
Islam Slimani werd twee jaar terug voor 28 miljoen pond overgenomen door Leicester City.
Nu zijn er drie clubs in de race om Islam Slimani over te nemen. Volgens het nieuws van Sky Sports zijn Besiktas, Fenerbahçe en Sporting Lissabon in race om de 30-jarige aanvaller uit Algerije over te nemen.
 
Islam Slimani heeft het afgelopen seizoen in 21 wedstrijden 5 goals en 3 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Weer nieuws van een week geleden... De club van Slimani eist bedrag van 20 miljoen, sporting komt in de buurt van 18 op lange termijn. Daarbij wordt een bedrag geeist van 400.000 per maand voor de speler. Zowel BJK als FB kunnen dit niet betalen dus...
Update: volgens skysports schijnt deze berichten ook waar te zijn en dat FB de enige kandidaat nog is in de race om Slimani...Nog de puntjes op de i en deze speler kan aantreden in de super lig.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen