Volkan Demirel: “Als ik naar Berke Özer kijk, zie ik mezelf”

volkandemirel2
Volkan Demirel, de doelman van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Zolang ik het lichamelijk aankan, zal ik bij Fenerbahçe blijven. De club zal binnenkort uitspraken doen om de financiële kosten van mijn transfer. Als ik merk dat ik geen toegevoegde waarde heb, stop ik met voetbal. Als ik naar Berke Özer kijk, zie ik mezelf. Ik hoop dat hij ook net als mij jarenlang voor Fenerbahçe kan spelen. Toen ik net zo oud als hem was, kon ik geen ballen vangen. De teamgenoten bepalen de performance van een keeper. De Gea heeft tijdens het WK 5 schoten op doel gekregen en kon ze allemaal niet tegenhouden, maar dat wil niet zeggen dat het een slechte keeper is.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 75
-: 0
R: 411
Level 3

ADAMMMMMM (te kort)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen