Fenerbahçe-target Marco van Ginkel 8 maanden aan de kant

chelsea
Slecht nieuws voor Fenerbahçe.
Marco van Ginkel is geopereerd aan een knieblessure en zal hierdoor 8 maanden moeten revalideren. Dat meldt Chelsea via de officiële kanalen. Fenerbahçe had een serieuze interesse om de 25-jarige centrale middenvelder die de afgelopen 2 seizoenen op huurbasis bij PSV speelde te huren. Marco van Ginkel heeft ook gespeeld voor oa. AC Milan en Stoke City.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 41
-: 0
R: 224
Level 3

Dat is zuur voor fb na het misgrijpen can wilshere nu ook streep door de rekening van ginkel, vind het jammer dat ze die wilshere niet konden vastleggen anders was het denk ik de puzzelstuk op het middenveld dat ontbreekt bij fb een echte spelverdeler de meeste middenvelders zijn meer verdedigend opgesteld zoals souza en topal waardoor je de bal moeilijk kwijt kan als je gaat uitbreken , met wilshere op de middenveld of iedergeval een speler met beetje zelfde kenmerken dat heeft fb nodig een spelverdeler

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen