Officieel: Fenerbahçe bereikt akkoord met Barış Alıcı en Berke Özer van Altınordu

berkefboff
Fenerbahçe heeft een akkoord bereikt met Altınordu voor de transfers van Barış Alıcı en Berke Özer.
Althans, dat meldt BeIN Sports. Eerder werd de zoon van Milan Rapaicm, Boris Rapaic ook overgenomen van het U21 elftal. Phillip Cocu wil net als bij PSV een selectie opbouwen die voornamelijk uit jonge spelers bestaat. De kosten van Barış Alıcı en Berke Özer zullen ongeveer 4 miljoen euro bedragen. Altınordu krijgt bij de verkoop van deze spelers 30% van de transfersom.
 
Update: Officieel!
 
Kulübümüz, Altınordu’da forma giyen Berke Özer ve Barış Alıcı'yı renklerine bağladı.
 
A milli takıma kadar yükselmiş 2000 doğumlu kaleci Berke Özer ve 1997 doğumlu genç milli takım oyuncusu Barış Alıcı yeni sezondan itibaren “Çubuklu” formamızın başarısı için ter dökecekler.
 
Berke ve Barış'a Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldiniz diyor, nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz.
 
Teknik Direktörümüz Phillip Cocu 2 yeni transferimiz hakkında şu ifadeleri kullandı:
 
"Kulübümüze 2 yetenekli genç oyuncu katıyor olmak çok güzel. Üzerinde çalıştığımız en önemli konulardan birisi, önümüzdeki yıllarda kulübümüze hizmet edecek potansiyeli yüksek genç oyuncuları buraya getirmek."
 
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (23) 


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Blijkbaar zijn ze niet zo ambitieus als Caglar en Cengiz. Fener haalt deze spelers niet om door te verkopen, maar om jarenlang in de ploeg te houden. Dat geldt ook voor GS en BJK op dit moment.

Dit past niet echt in de strategie van die voorzitter van Altinordu. Hij had het er een hele lange tijd over dat hij Berke naar het buitenland zou verkopen, waarschijnlijk Engeland.


+: 4879
-: 0
R: 7419
Level 5

Als er iets is dat Fenerbahce nu heeft vergeleken met met Besiktas en Galatasaray dan is dat ambitie. Dat ze naar Fenerbahce komen is niet ambiteus? Waarom niet? Eerst altijd zeuren dat jeugd nooit een kans krijgt, nu halen we jeugdspelers is het ook niet goed. Berke zou de nieuw vaste keeper van Fenerbahce kunnen worden, hij is Fenerli, maar als er over een paar jaar een grote club komt en een goed bedrag neerlegt en Berke zelf weg wilt dan gaat de club hem echt niet in de weg zitten. Fenerbahce is begonnen met een project dat echt wel tijd zal kosten. Wie weet is Fenerbahce over zoveel jaar wel de club waar alle turkse toptalenten heen willen. De ambitie is er wel.


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Omdat je de voorbeelden van Cengiz en Caglar voor je hebt. Als je echt ambitieus was, met andere woorden als je in een Europese topcompetitie wilt voetballen, had je dezelfde route gekozen. Welke jonge Turkse speler heeft Fener verkocht naar het buitenland in de laatste 15 jaar? Welke Turkse spelers zijn er überhaupt via de grote 3 naar Europa vertrokken in dezelfde periode? Die zijn op twee handen te tellen. De kans is ook nog eens groot dat er weer een buitenlandersli miet komt, dus denk je nou echt dat ze Berke en Baris gaan verkopen als ze het goed doen?

Ik zeg overigens nergens dat het niet goed is dat Fener deze jongens haalt of dat de club geen ambities heeft, weet niet hoe je daarop komt. Ik heb het heel duidelijk over de ambities van de spelers zelf.+: 4879
-: 0
R: 7419
Level 5

Je kan je zelf eerder in de kijker spelen bij Fenerbahce dan bij Freiburg, vind je niet? Natuurlijk moet je de kans krijgen van Fenerbahce en dat zullen Rapaic, Berke en Baris dus echt wel kijken.

Ik weet eerlijk gezegd niet of we ze gaan verkopen, zelf hoop ik natuurlijk van niet, maar ik denk dat Ali Koc hun het buitenland als ze echt wegwillen wel gunt.

We weten ook niet waar Fener zal zijn over 3/4 jaar. Wie weet falen we keihard, wie weet word het ons meest succesvolle project ooit.

En zij kunnen echt wel andere ambities hebben dan Cengiz of Caglar. Berke heeft misschien de ambitie om voor altijd bij Fenerbahce de eerste keeper te blijven.

En bij mijn stukje over ambities vroeg ik hoe kom je erbij dat naar Fenerbahce komen niet zo ambiteus is.


+: 1620
-: 0
R: 3716
Level 5

Altinordu heeft het al bevestigd, had ik eerlijk gezegd niet van ze verwacht.

Ik hoop dat Cocu net als bij PSV veel potentie uit talentjes kan halen.

Waarschijnlijk heeft Altinordu zelfs vertrouwen in het nieuwe Fenerbahce. :P


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5

+: 634
-: 100
R: 1574
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1620
-: 0
R: 3716
Level 5

Alper Potuk en Gökhan waren/zijn ook voor Besiktas. Topal was/is ook voor Galatasaray.

Dit zijn professionals, het maakt niet uit voor welk team zij waren.


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Die gozer was toen nog 15 jaar. Hier moet je geen probleem van maken.


+: 17743
-: 0
R: 19960
Level 6
+2

Berke heeft zojuist foto’s geplaatst op insta dat het rond is. Gefeliciteerd FB-fans, twee hele talentvolle jongens. Ik hoop dat jullie het optimale uit hen halen, want we hebben ze nodig bij het nationale elftal.+: 634
-: 100
R: 1574
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 14
-: 0
R: 73
Level 2

Ozer was naar mijn mening een van de meest potentiële spelers in turkije, maar heeft gelijk al zo een riskante stap gemaakt. Zat nog gisteren letterlijk te hopen dat die geen verkeerde stap zou maken door metteen naar de top in turkije te gaan. Maar ne weet maar nooit, fener heeft ook een keeper nodig. Hoop dat hij genoeg speeltijd krijgt. Ik hoop persoonlijk dat hij niet langer dan 1 a 2 jaar in turkije blijft en gewoon naar europa vertrekt


+: 53
-: 0
R: 263
Level 3

Mooi om tezien dat ali koc dit soort jongen spelers koopt ik had het al verwacht toen ze cocu binnehadden hij is zo type die alles uit talenten kan krijgen helal olsun


+: 5412
-: 0
R: 8191
Level 5
+2

Allereerst gefeliciteerd mede-renktaslar , camiamiza hayirli ugurlu olsun.

Ali Koc geldi vizyon degisti. Ik denk dat beide spelers gehaald zijn, om later in de toekomst door te verkopen voor hele mooie bedragen. Natuurlijk is het niet zo, dat beide spelers ook daadwerkelijk gaan presteren. Maarja, stiekem hoop ik op een Cengiz Under effect bij Baris Alici.

Ben wel benieuwd of Cocu, Berke direct voor de leeuwen gaat gooien. Kan ie gelijk ervaring opdoen.


+: 2709
-: 0
R: 3383
Level 5
+1

Ik denk dat Volkan europees gaat keepen en Ozer de competitie plus beker.


+: 5412
-: 0
R: 8191
Level 5

Zou wel een ideale optie zijn. Volkan Europees en Berke competitie en beker.


+: 19
-: 0
R: 65
Level 2
+1

Dit is een hele slimme zet van Fenerbahce. Investeren in de toekomst net zoals Besiktas het doet. Heb ook gelezen dat Altinorde een hele goede jeugdopleiding heeft, zal me niet verbazen als deze 2 spelers gaan doorbreken bij Fenerbahce. Hayirlisi


+: 2709
-: 0
R: 3383
Level 5
+1

Super transfers. De meest talentvolle keeper van Turkije, pas 18 jaar oud weten binnen te halen is gewoon knap en goed gehandeld. Hopelijk start hij gelijk in de basis en wordt het de Turkse Donnaruma.

Dit hadden we echt nodig, jonge spelers. Hopelijk maakt Ali Koc zijn woorden waar en blijft hij jonge gasten halen ipv oude spelers.


+: 7088
-: 10
R: 12825
Level 6
+1

Fener en talenten gaan nooit goed samen. Maar misschien verandert dat wel met ali koc en cocu.


+: 53
-: 0
R: 263
Level 3

Nu alleen een snelle flankspeler een spits en Linksachter+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Topaankoop voor Fener, dit zijn past talenten. Als je jonge spelers koopt dan moet je dit soort spelers halen, Baris en Berke kunnen zo de basis in tenminste misschien niet aankomende jaar maar binnen 2/3 jaar worden ze vaste basisspeler.

Alleen vind ik slechte keuze voor beide spelers, niet omdat ze naar Fener zijn gegaan. Ookal kwamen ze naar Besiktas zou ik het zelfde zeggen, Altinordu die eerst zegt dat ze hun talentvolle spelers aan buitenland willen verkopen geeft ze nu aan Fener.

Besiktas was ook bezig met Baris Alici alleen onze bestuur is niet goed met die van Altinordu vandaar dat het niet lukte, Berke kan de nieuwe Volkan/Rustu worden.


+: 6
-: 0
R: 31
Level 1

Boris rapajc naar het eersten gehaald en nu deze 2 jonkies we gaan hard lekker verjongen Helal olsun Ali koca !!! ( Haterz be Love ) :bz:


+: 32
-: 0
R: 143
Level 3

We hebben nog SWS dringend een cv nodig en een spits. Dit zijn vooral de posities waar we moeten opschieten soldado heeft een blessure en met skrtel en neustader ga je het niet redden

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen