"Mijn plan voor 2018/2019: "Investeren in de jeugd!"

ammem
Fenerbahce maakt serieus werk om een voetbalschool op te zetten in verschillende delen van de wereld.
De Turkse club is daarvoor een samenwerking aangegaan met Damien Commoli. In de eerste fase van het project krijgt een select aantal jeugdvoetbalclubs in verschillende landen inzicht in de jeugdopleiding van Fenerbahce.
 
Uiteindelijk hoopt de Turkse club talentvolle spelers in verschillenden landen te kunnen scouten. Een ander onderdeel van de overeenkomst is dat Fenerbahce dit jaar spelersstages gaat organiseren met partnerclubs. 
 
“Wij werken al een jaar samen met Damien Commoli. We proberen een voetbalcultureel neer te zetten bij Fenerbahce. Daarbij moet je denken aan voetbalacademie. We gaan het beste doen voor Fenerbahce,” aldus Ali Koc tegenover de Turkse pers.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 3065
-: 0
R: 4686
Level 5

En wanneer komt die 150M dan?


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 0
-: 0
R: 16
Level 1

Zirzop bence fenerli her fener haberine bi karisiyor

Toch stiekem fb fan

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen