Ali Koç over financiële situatie: 'We hebben echt nog even tijd nodig'

allek
Fenerbahce is voorlopig nog niet uit de rode cijfers. Met een tekort van miljoenen euro’s moet de club nog altijd kosten besparen die het meedraagt uit het verleden.
"Dat wisten we, maar dat het zo erg was daar zijn we pas achter gekomen. Alles heeft tijd nodig", aldus de nieuwe voorzitter Ali Koc vandaag in een persconferentie.
 
"Daarmee probeer ik een reëel beeld te scheppen en de verwachtingen goed te managen dat we nog steeds in zwaar weer verkeren."Het is erger dan jullie denken. We hebben echt nog even tijd nodig en dat signaal heb ik willen afgeven." De geruchten wat ik in de media lees over bepaalde transfers? Soms denk ik dat ik in een andere wereld leef dan jullie. Het is niet zo makkelijk zoals jullie denken. Maar ik ga me best doen,” aldus Ali Koc.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (10) 


+: 1570
-: 0
R: 3611
Level 5

Volgens BeIN heeft Fenerbahce een principe-akkoor d met Buvac, als Ali Koc akkoord gaat dan wordt hij de nieuwe trainer.


+: 32
-: 100
R: 148
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1570
-: 0
R: 3611
Level 5

Werd gemeld op BeIN via de tv.+: 3359
-: 0
R: 1953
Level 5

Als het makkelijk was geweest dan hadden we jou niet nodig gehad mijnheer Koc :zzz

Daarom ben je met een overweldigende meerderheid gekozen omdat het zo een puinhoop is en jij de enige capabele bent die het kan opruimen én nog belangrijker Aziz Yildirim kon verslaan.

Nu hopen dat je woord houdt en de club steunt door onder andere je privevermogen aan te spreken.

We moeten wel CL voetbal blijven halen volgend jaar. Kampioenschap eis ik nog niet. Maar wel minimaal 2e. En zorgen dat we aankomend jaar door stoten naar de poulfase.


+: 3065
-: 0
R: 4686
Level 5

Fenerbahce is de club met de meeste schulden, alleen zij hebben geen verplichting om hun schuld bekend te maken (nee dan heb ik het niet over dernek schuld). Heel het vermogen van Ali Koc (700M dollar) is mischien net genoeg om het te dichten. Hij is geen Rahmi Koc (2500M dollar) of Omer Koc (1100M dollar) of Yildirim Demiroren (1150M dollar).

BJK en Gese maken hun schulden wel bekend.


+: 1570
-: 0
R: 3611
Level 5

Fenerbahce heeft zo’n 400/500 miljoen euro schuld, als Ali Koc zijn vermorgen wordt geschat op 700 miljoen dollar.


+: 3065
-: 0
R: 4686
Level 5

Niemand weet hoeveel schuld Fenerbahce heeft, alleen de dernek borc is al over de 100M euro. Fenerbahce houdt al jaren geheim hoeveel de sirket borc is. Als ik de verhouding vergelijk met Galatasaray en Besiktas, dan heeft Fenerbahce minstens 650M+ borc.

Jarenlang geen goede sponsors, ticketinkomsten , shirtverkoopink omsten, transferverliez en, te hoge salarissen, ontslagvergoedi ngen, waardedalingen, geen CL inkomsten, geen kampioenschapsi nkomsten, geen Europainkomsten.

Denk je dat je FM2018 speelt en dan een cheat kan invoeren. Jullie basketballbudge t is 50M EURO!! Dat is gewoon geld pompen in een branche waar je niet eens een kwart van het geld terug kan zien als je alles wint.


+: 1380
-: 0
R: 2952
Level 5

@Iamreal
Dernek borc bedraagt 50-60m dollar (dat wordt altijd bekend gemaakt) hoe kom jij op 100m+? Blijf maar verder dromen.


+: 515
-: 0
R: 1924
Level 5

Eerste indruk die ik heb van Ali Koc is dat het een goede gast is en hij heeft tijd nodig. Mensen denken te simpel over transfers en financiele situatie van clubs. Ik vraag me alleen af of de supporters geduld hebben.


+: 0
-: 0
R: 4
Nieuw

Onzin, mali kongre'de açiklanan borç herkes tarafindan kabul edildi. Dus nu niet doen alsof je neus bloedt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen