'Van Gaal nieuwe trainer Fenerbahçe, Dirk Kuyt assistent'

adork
Louis van Gaal gaat mogelijk aan de slag in Istanbul. Volgens diverse Turkse media is de oud-bondscoach een belangrijke kandidaat om bij Fenerbahçe in dienst te treden.

Onder meer Fanatik, Milliyet en CNN Türk hebben dit dinsdagochtend bericht. Van Gaal is zelfs gespot op Schiphol, waar hij het vliegtuig naar Turkije zou hebben gepakt.
 
Wat de precieze rol van Van Gaal moet worden, is overigens onduidelijk. Mogelijk gaat hij de huidige trainer Aykut Kocaman (die nog tot medio 2019 vastligt, red.) vervangen. Ook een functie als technisch directeur behoort tot de mogelijkheden. De Turkse media melden dat Dirk Kuyt zijn assistent gaat worden. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1380
-: 0
R: 2952
Level 5

Ik denk niet dat FB (gelet op de financiële omstandigheden) in staat zal zijn om aan de transfereisen van "Van Gaal" te voldoen.
Vandaag moeten ze het bekendmaken: Buvac of Ersun yanal.


+: 18
-: 0
R: 126
Level 3

Geçmiş olsun Fenerbahçe, bundan bir cacık olmaz, Aykut kalsaydı bari bunu getireceklerine .


+: 53
-: 0
R: 257
Level 3

Is het officiel

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen