Fenerbahçe doet huurbod van twee miljoen op Assombalonga

asams
De link tussen Fenerbahce en Assombalonga is opnieuw sterker geworden. De Turken zouden de aanvaller willen huren van Middlesbrough met optie tot koop.

Fenerbahce heeft twee miljoen euro over om komend seizoen gebruik te maken van de diensten van Assombalonga. Dat meldt Engelse media. 
 
Het bod zou al bij Middlesbrough op tafel zijn gelegd door Fenerbahce. De club wil tevens een optie bedingen waarvoor Britt Assombalonga aan het eind van het seizoen voor twaalf miljoen euro definitief kan worden overgenomen.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1288
-: 0
R: 2616
Level 5

Gaat hem niet worden, ik heb gelezen dat FB 500-550m euro (rond 3-3,5m miljard TL) aan schulden heeft. We zitten op het randje van faillissement.


+: 1
-: 0
R: 3
Nieuw

Er is bijna geen Turkse club over die niet diep in de schulden zit.
En daarbij is 2 miljoen niet een heel groot bedrag, maar ze kunnen beter niet zoeken naar een spits aangezien Fener er nu niet echt een nodig heeft.


+: 41
-: 0
R: 368
Level 3

Ze moeten wel huren. Fener heeft meer als 500m euro schuld. Niks achter de hand om af te betalen. Ze moeten net als bjk regel recht de feda in en maar hopen dat ali koc hun zaadvragende oogjes zal beantwoorden.

GS daarin tegen is binnen een paar jaar schulden vrij dankzij de verwachte inkomsten van Riva & Florya.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen