Louis van Gaal aangekomen in Istanbul voor Fenerbahçe

aluiso
Het was al duidelijk dat Louis van Gaal van alle kanten aanbiedingen krijgt en al met een mogelijke werkgever in gesprek is. 

In de Turkse media wordt de oud-trainer van onder meer Ajax, het Nederlands elftal, Bayern München en FC Barcelona nu in verband gebracht met Fenerbahçe.
 
De Turkse krant Milliyet pakt dinsdag in ieder geval groot uit met het nieuws van Van Gaal. De trainer zou zelfs al op het vliegveld van Istanboel gespot zijn.
 
Behalve Milliyet melden ook Fanatik en CNN Türk dat Van Gaal dinsdag op Schiphol een vlucht naar Istanbul heeft gepakt
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (18) 


+: 17597
-: 0
R: 19579
Level 6

Çöp (tekort)


+: 83679
-: 0
R: 150146
Expert
+2

Wat moeten we met Van Gaal??? Die gast komt om te cashen man, niets geleerd van Guus Hiddink? Sorry maar heb liever dat Kocaman blijft dan Van Gaal! Die gast heeft minimaal een 1 jaar nodig om alles op een rij te zetten..weer een jaar weggegooid!


+: 32
-: 100
R: 148
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 1380
-: 0
R: 2952
Level 5
+1

Moet niet gekker worden, deze gast is RvP in de coach-versie.
Ersun Yanal of Buvac moet hem worden.


+: 1434
-: 0
R: 1911
Level 5
+4

hoe kan je niet blij zijn met de aanstelling van Louis? Jullie willen toch dat de jeugdopleidinge n verbeterd worden? Dat er daadwerkelijk met een visie wordt gespeeld? Dat er fundament wordt neergelegd voor de aankomende jaren? Dan is Louis de juiste man. Nergens is deze man echt gefaald. Bij United kreeg hij totaal niet de tijd en niet de juiste spelers. Met een verotte rooney en die verdediging spelen jezus. Hij gaat fener op de rails krijgen


+: 3359
-: 0
R: 1953
Level 5

Daarom ook de keuze voor van Gaal. Hij gaat dan (als ie komt) er is namelijk niks officieels nog. De hele acedemie vorm geven.


+: 2707
-: 0
R: 3380
Level 5

Niet de juiste spelers? Hij heeft meer dan 200 miljoen euro er door gejaagd, Di Maria, Falcao, Rojo en nog een hele drugscartel gehaald en keihard gefaald. Zijn enige pluspunt was Rashford laten debuteren. Wel ben ik van mening dat hij het bij Fener goed zal doen. Je moet hem alleen niet te veel geld geven, maar laten focussen op talent. Daar heeft hij echt oog op.


+: 32
-: 100
R: 148
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1434
-: 0
R: 1911
Level 5

Di maria was niet onder van gaal gehaald. hij kwam samen met van gaal bij de club het was niet zijn persoonlijke aankoop. Dat zag je ook in de relatie tussen hem en angel.

Falcao was gehuurd en presteerde ondanks 100 kansen niet. Ook bij Chelsea deed hij dit niet dus dit kan je van Gaal niet aanrekenen.

Shaw had een dubbele beenbreuk dus daar kon hij ook geen gebruik van maken. Alleen rojo darmian en Memphis reken ik hem aan. Memphis was een ego tripper. Darmian niet goed genoeg en rojo speelt er nog steeds.

En kijk is nu wie hij echt liet shinen. Martial rashford, Fosu-Mensah blackett. Van Gaal is gewoon een topcoach alleen moet je wel naar hem luisteren.


+: 835
-: 0
R: 1770
Level 5
+1

Een trainer van zijn niveau en achtergrond gaat echt niet tekenen bij een Turkse club.. al helemaal niet bij een walgelijke (corrupte) club als fb..+: 4629
-: 0
R: 8605
Level 5

Van Gaal is een goede trainer. Als het echt waar is heeft FB gewoon een super trainer. Hij mag van mij wel naar Besiktas komen. ;-)


+: 32
-: 0
R: 143
Level 3

Zoals ik zei Van Gaal heeft bij al zijn successen altijd gebruik gemaakt van de jeugdopleiding.

In manchester probeerde hij in te kopen,maar toen ging het mis want louis is beter met jonge spelers. Bij ons gaat hij ook niet zoveel inkopen kunnen doen dus ja.

Misschien wordt buvac dan zijn assistent?


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 24
-: 0
R: 176
Level 3

K hoop voor fb dat het lukt hele goede trainer ook veel eissend dat is altijd goed neemt biet genoege met 70% en daarnaast heb je het voordeel dat hij veel naar de jeugd kijkt mischien dat hij de basis kan vorm geven wAardoor fb in de toekomst gebruik van kan maken


+: 265
-: 0
R: 778
Level 4

Hup van Gaal .... Hup van Gaal...


+: 265
-: 0
R: 778
Level 4

by the way hij is niet aangekomen in istanbul maar hij vertrekt vanuit brazilie op de foto...


+: 5
-: 0
R: 66
Level 2

Gecmis olsun. Fenerbahce leert niet dat nederlandse coaches niet werken bij fenerbahce. Dick Advocaat 2.0


+: 0
-: 0
R: 16
Level 1

Waardeloos kerel
Insallah boyle bisey yoktur

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen