Rechterhand van Jürgen Klopp 90% coach van Fenerbahçe

abuvac
Opmerkelijk nieuws uit Servië: Zeljko Buvac, de vaste rechterhand van manager Jürgen Klopp, is rond met Fenerbahce en wacht af. Dat meldt de Servische media.

Buvac en Klopp werkten bijna twee decennia samen bij FSV Mainz, Borussia Dortmund en Liverpool. Enkele dagen voor de return tegen AS Roma in de halve finale van de Champions League zou het echter compleet zijn misgegaan op Anfield: Buvac en Klopp hadden volgens The Daily Record een hoogoplopend conflict en gingen na zeventien jaar uit elkaar.
 
De Bosnische Serviër heeft volgens de media een akkoord bereikt en wordt 90% de nieuwe trainer van Fenerbahce. Het is nu afwachten wat de keuze wordt van Fenerbahce-voorzitter Ali Koc en sportief directeur Damien Commoli.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1380
-: 0
R: 2952
Level 5

Serhat Akin had meegedeeld dat Luis Enrique de trainer wordt van FB.
Persoonlijk denk ik Ersun Yanal, en lees vaak dat er gesprekken plaats hebben gevonden.


+: 32
-: 0
R: 143
Level 3

Fenerbahce taraftarinda sabir kalmadi en willen een kampioensschap.

Meeste ideale situatie zou zijn Ersun yanal trainer en Zeljko Buvac asisstent en over paar jaar schuift Zeljko door naar de trainersstoel.


+: 3
-: 0
R: 14
Nieuw

Kan iemand mij meer vertellen over deze man? Ookal is het een assistent trainer, op die hoge niveau meedraaien maakt je al een waardige kandidaat lijkt mij..+: 32
-: 0
R: 143
Level 3

Hij werd ook wel "The brain" genoemd door jurgen klopp en wordt gezien als de co-architect van GegepressIng .
Nuri zei na een wedstrijd toen Klopp naar de tribune werd gestuurd dat deze twee net een tweeling zijn omdat ze precies het zelfde denken over voetbal.
Ilkay zei dat klopp meer de vaderfiguur is maar Zeljko is de "mastermind"

En er zijn nog meer dingen over hem te vinden.

Denk dat Ersun en zeljko als assistent moeten komen, en later kan hij het over nemen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen