Ex-Bayern verdediger Dante verruilt Nice voor Fenerbahçe

adnt
Dante gaat van Nice naar Fenerbahçe. De 34-jarige Braziliaanse verdediger kon in Bayern niet meer op een basisplaats rekenen en verkaste hij naar Wolfsburg en vanuit die club ging hij naar Nice. 

Volgens laatste berichten zou hij een akkoord hebben bereikt met de Turkse topclub Fenerbahce. Met de transfer is zo'n twee miljoen euro gemoeid. Dante, die volledig Dante Bonfim Costa Santos heet, speelde sinds 2012 86 wedstrijden voor Bayern München. Daarvoor kwam hij in Duitsland uit voor Borussia Mönchengladbach. 
 
Ook speelde de Braziliaans international voor Wolfsburg,Standard Luik, Charleroi, Lille en het Braziliaanse Juventude. 
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1
-: 0
R: 18
Level 1

AMK ik hoef geen speler boven de 31 meer te zien bij Fener. Kijk voor jongere opties.


+: 58
-: 0
R: 97
Level 2

Ondanks zijn leeftijd kan die 2 jaar mee en zal van grote waarde zijn bij ons. Naast hem een 22-25 jarige uit Afrika (Mali, Senegal, Kameroen, Nigeria) en we zitten goed. Deze man druipt ervaring en klasse af. Ik juig deze transfer toe!


+: 1570
-: 0
R: 3611
Level 5

Fake nieuws, hij staat niet op de transferlijst.

Yerry Mina (huur) en Abdennour staan wel op de transferlijst. Ik ben al jaren fan van Abdennour, ondanks dat hij uit vorm is zou ik hem graag bij Fenerbahce willen zien.+: 2
-: 0
R: 5
Nieuw

Hij geeft mooie lange passes, maar is langzaam en hij zal met zijn speelstijl veel rode kaarten krijgen in de turkse league. Overbodige aankoop dus, ik zie veel liever Skrtel en Neustadter.


+: 411
-: 0
R: 1467
Level 5

De gemiddelde leeftijd gaat zo wel omhoog :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen