Uitslag loting kwartfinales van de Europa League 2019


elloting
Vrijdag vond de loting van de kwartfinales van de Europa League plaats. Er zijn enkele prachtige wedstrijden naar voren gekomen in de loting voor de kwartfinales. Arsenal en Napoli werden aan elkaar verbonden en dat tweeluik is op papier het mooiste duel.

Kwartfinales:
Arsenal - Napoli
Villarreal - Valencia
Benfica - Eintracht Frankfurt
Slavia Praag - Chelsea
 
Halve finales:
Arsenal/Napoli - Villarreal/Valencia
Benfica/Eintracht Frankfurt - Slavia Praag/Chelsea
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+1

Pfff Frankfurt speelt goed voetbal dit seizoen, maar na Zagreb op papier weer een 'mindere' tegenstander voor Benfica. Waarom hebben we thuis gewoon niet gewonnen? Onbegrijpelijk.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Omdat Benfica B beter is dan Gala+: 361
-: 0
R: 840
Level 4

Arsenal-Napoli kon net zo goed een CL kwartfinale zijn... niveau van de EL ligt er hoog dit seizoen.. Frankfurt is nog een goeie outsider voor de titel. Net zoals Benfica die het mogen uitvechten in een mooi tweeluik. Villareal-Valen cia verwacht ik weinig van. Chelsea gaat zonder problemen langs Slavia Praag, maar je weet het nooit, ze hebben ook Genk en Sevilla uitgeschakeld. Mooi EL seizoen dit jaar. Ik vind de EL misschien zelfs leuker dan de CL dit seizoen, in de CL zijn het bijna altijd dezelfde ploegen.

Finale: Chelsea Napoli 2-1


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Finale: Arsenal/Napoli-Chelsea

Hopen dat Tottenham eruit vliegt uit de top 4. Bah. Sktrsn gitsinler. Volgend jaar Man City, Liverpool, Man Utd, Arsenal, Chelsea.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen