Officieel: Aanvaller Salvio mist returnduel met Galatasaray


asavb
Benfica moet aanvaller Salvio de komende acht weken missen vanwege een heupblessure, zo heeft de Portugese club laten weten.

De Argentijse international kwam donderdagavond in het Europa Leagueduel met Galatasaray (1-2) in botsing en liep daarbij een scheurtje in zijn rechterheup op.
 
Salvio mist door zijn blessure in ieder geval de return in de zestiende finales van de Europa League tegen Galatasaray.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 4816
-: 0
R: 3951
Level 5
+2

Deze gast is maar hun Sinan Gümüş.

Ik beschreef een keer Sinan voor een Benfica-fan toen er geruchten waren dat ze interesse hadden in hem en de meest populaire reactie daarop was: "So basically Salvio".

En al missen ze basisspelers, hun jeugd is één van de beste uit Europa. We moeten niet al te veel op hun opstelling letten.


+: 1071
-: 10
R: 1977
Level 5
+1

En Yasin vergeleek zichzelf met Ronaldo. Dan ga je toch niet zeggen dat Ronaldo de Yasin Oztekin van Juventus is?

Die jongens daar in Portugal hebben Sinan duidelijk nog niet zien spelen dan. Zeker niet de Sinan die hij nu is, toen was hij nog oke.+: 4816
-: 0
R: 3951
Level 5
+3

Een paar duidelijke verschilletjes die je over het hoofd ziet.

1. Yasin vergelijkt zichzelf. Eigen mening. Hier maakt een Benfica-fan de vergelijking. En op zijn beste seizoen was hij misschien wel onze Ronaldo, dragende speler die veel scoort. Dit betekent niet dat het spelers van dezelfde kwaliteit zijn, maar dat ze een soortgelijke rol vervullen binnen hun teams.

2. Zoals ik al zei dit gaat minder om kwaliteit en meer om identiteit binnen de ploeg. Beiden hadden een lange blessure, worden gezien als eeuwig talent, eigenlijk wel goed maar vaak onzichtbaar en daardoor niet heel geliefd bij de fans.

Je hebt m'n reactie totaal verkeerd begrepen. Ze dachten meer van "hey dit lijkt op hoe Salvio wordt gezien bij ons" en niet "oh hij moet net zo goed zijn als Salvio".


+: 1071
-: 10
R: 1977
Level 5
+1

Ik begrijp waar je naar toe wilt, maar nog steeds vind ik het een enorm rare vergelijking. Sinan is een eeuwige bankzitter bij ons, terwijl Salvio gewoon elke wedstrijd speelt, zelfs kapitein is en vaste basiskracht bij het nationale elftal van Argentinië.


+: 4816
-: 0
R: 3951
Level 5
+2

Ten eerste was dit inmiddels meer dan een jaar geleden. Dat hij ondertussen 2 interlands als rechtsback heeft gespeeld vind ik geen "vaste basiskracht". Ik volg Benfica niet maar als ik hun fans mag geloven speelt hij meestal ook uit nood of als roulatie-speler.

Ten tweede citeer ik gewoon een vergelijking van een Benfica-fan. Je hoeft niet te overdrijven om gelijk te krijgen. Ik beweer niet een Salvio expert te zijn. Als je wil geef ik je de contactgegevens van die ene gast, kunnen jullie door discussiëren want je houdt me verwantwoordeli jk voor wat hij heeft gezegd. Ik vertrouw hem gewoon meer dan jij als het over Benfica gaat.


+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5
+1

Hhahahah we wisten natuurlijk al dat Vrattier niet spoorde maar Salvio hun Sinan Gumus noemen :facpal:

Alex zegt het al.. Hij is niet voor niets hun captain en al jarenlang basisspeler en paar keer kampioen geworden ook.

Die Franse schimmelkaas heeft zijn hersenen aangetast

En dan ook nog een denkbeeldige Benfica fan als alibi gebruiken+: 1071
-: 10
R: 1977
Level 5
+2

Je voelt je onmiddellijk aangevallen. Ik zeg gewoon dat ik het een rare vergelijking vind, en ik leg ook uit waarom. Verder niks.

Het is gewoon een vergelijking tussen een kapitein die de laatste jaren wat blessureleed ondervindt, en een speler wordt uitgekotst door eigen aanhang.

Het is net alsof Koscielny, de geblesseerde kapitein van Arsenal, vergeleken wordt met Necip Uysal, een eeuwige bankzitter omdat hij gewoon f’ucking slecht is.

Dit is gewoon hoe ik het zie. Heeft niks met jou te maken. Kapatalim bu konuyu.


+: 4816
-: 0
R: 3951
Level 5
+2

Alex, ik erger me aan het feit dat je doet alsof ik de vergelijking heb bedacht. Aan de hand van mijn beschrijving van Sinan noemde een Benfica fan hem gewoon een soort Salvio.

Dan hoef je niet precies die eigenschappen van Salvio uit te plukken die niet bij Sinan passen. Ik noemde net een paar dingen die wel te vergelijken zijn. Waarschijnlijk probeerden ze gewoon een beeld te schetsen van Sinan en was de opmerking deels als grap bedoeld.

Ik ken Salvio niet naast onze onderlinge duels. Ik ga niet doen alsof ik hem ken om stoer te doen ofzo. Ik wou alleen delen wat ik had gehoord. Beter om op te houden inderdaad, begrijp überhaupt niet hoe m'n kleine anektode zo uit de hand liep.


+: 2395
-: 0
R: 2591
Level 5
+2

@BJKKartal

Volgens mij zegt Vattier letterlijk dat hij het van benfica fan citeert en daarop basseert hij zijn bewering. Of die fan nou bestaat of niet ligt aan jouw intentie.

Als alle karakteristieke n voldoen waarbij een Benfica fan zegt, ‘’ so basically Salvio” vind ik meer dan genoeg om dit te zien als een doodnormale mening en vergelijking.

Verder heb je een vrij zinloos en inhoudloos comment geplaatst.

@AlexTelles

Salvio is lang geen captain meer. Dat is nu Jardel. Salvio krijgt heel weinig minuten door een blessure en begint vaker op de bank.


+: 2303
-: 10
R: 7050
Level 5

CATLAK

Hij begint letterlijk met ´Deze gast is maar hun Sinan Gumus´

Vervolgens komt hij met een of ander verhaal over een Benfica fan.

Alex Telles gaf al precies aan hoe onzinnig die vergelijking was dus ofwel heeft hij Sinan Gumus compleet verkeerd omschreven ofwel is die Benficafan niet 100.

En je gaat je mening toch niet baseren op wat 1 fan zegt? Alsof Salvio een onbekende speler.

De vergelijking slaat helemaal nergens op
Salvio speelt al bij Benfica sinds de periode met Aimar en heeft een marktwaarde van 17 miljoen en Argentijns international.

Wie is Sinan Gumus?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen