'Thuis van Zenit winnen, dat moet lukken; het liefst zonder tegengoal'


alskosk
Fenerbahce zit middenin een zware reeks en presteert wel goed afgelopen weken.
De “Gele Kanaries” wisten van de laatste drie competitiewedstrijden maar twee duels te winnen. Trainer Ersun Yanal maakt zich niet druk: “Winnen van Zenit, dat moet lukken en het liefst zonder tegengoal”
 
In BeinSports geeft de trainer het volgende toe. “Ik denk dat we gaan winnen van Zenit, het moet lukken. Als we winnen zonder een tegengoal dan bekeren we verder. Ik twijfel aan geen enkele speler. Slimani had wat slechte weken achter de rug en ik begrijp hem ook wel. Misschien wordt Slimani dinsdagavond de man van de wedstrijd. We gaan het allemaal zien.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 652
-: 0
R: 1366
Level 5

Logisch antwoord. Welke trainer gaat nu zeggen we zijn kansloos.

We kunnen thuis zeker winnen als het stadion vol zit. Zenit zijn beste speler is ook net weg gekocht. Ze hebben zich zelf ook wel goed versterkt. Maar ze komen uit de winterstop en missen dus ritme.

Haydi


+: 137
-: 0
R: 578
Level 4

K gun het fb maar K vrees het ergste , al is Zenit net uit de winterstop die gasten beschikken gewoon over meer kwaliteit , en uit spelen ze nog beter dan thuis Europees

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen