Fenerbahçe zonder Dirar, Soldado, Ekici, Serdar en Zajc tegen Zenit


azidko
Foutieve beslissingen van het bestuur kan de kop van Fenerbahce kosten tegen Zenit. 

Begin van het seizoen werden de namen van Nabil Dirar, Soldado en Mehmet Ekici niet op de UEFA lijst gezet. In de winterstop werden Serdar Aziz, Moses, Tolgay, Zajc en Sadik toegevoegd aan de selectie, maar van de vijf spelers mochten nog drie namen op de lijst. Ersun Yanal voegde de namen van Moses, Tolgay en Sadik toe aan de lijst.
 
Dus dat betekent dat Fenerbahce dinsdagavond Dirar, Soldado, Ekici, Serdar Aziz en Zajc niet kan inzetten in de UEFA Europa league wedstrijd tegen Zenit.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 18239
-: 0
R: 20840
Level 6

4 van de 5 spelers stonden basis tegen Kayserispor. Ik wil zeggen dat het een gemis gaat worden, maar dat kan ik ook niet zeggen want het spel was niet echt denderend (buiten de schandalige beslissingen van Alper Ulusoy)


+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+2

Schandalig vind ik wel een beetje hard. Het zijn ook maar mensen, ze kunnen fouten maken. :-)+: 4970
-: 0
R: 4116
Level 5
+1

Wij zouden het moeten weten. We hebben nog steeds de meeste VAR- en scheidsrechters beslissingen tegen ons. Iedereen slaapt.


+: 5233
-: 0
R: 8134
Level 5
+1

HAHAHAHAAHAHAHA HAHAHHAHA


+: 18239
-: 0
R: 20840
Level 6
+3

Volgens mij was het jullie trainer die eerst zei dat ze fouten kunnen maken, daarna dat fouten maken niet mogelijk is bij hun beroep en daarna na gisteren weer wel.

Maar heel hard huilen als Basaksehir de scheidsrechter mee heeft. Hypocriet gedrag.


+: 5233
-: 0
R: 8134
Level 5

Precies Alba, dat is wat ik probeer te zeggen, maar de CIA houd GS terug volgens hun.+: 3120
-: 0
R: 2546
Level 5
+2

17 kulup bize karsi len tff ve mhk bize karsi len, ama babasi liseli olan bir hakem sürekli sizi kurtarmakta? Ooit moeten jullie eens kappen met huilen. Tüm sezon boyunca agladiniz, wanneer trabzonsporlula r huilen omdat ze benadeeld zijn is het "kudurun" etc. Jullie zijn pas de echte hypo's. Doe die geel-rood brilletje eens af en wees 100% objectief..


+: 83684
-: 0
R: 150152
Expert
+4

Nou Fener speelde met 70% balbezit met 11 man! Het spel liep alleen vast op het middenveld, maar de arbiter slachte Fener af! En vooral Dirar....wat speelt hij samen met Isla laatste weken goed zeg! Dirar gemis voor Fener tegen Zenit!


+: 18239
-: 0
R: 20840
Level 6

Balbezit zegt niets, alle verloren wedstrijden van BJK dit jaar had BJK meer balbezit. In de wedstrijd tegen Akhisar hadden we volgens mij minder of net meer balbezit en hebben we ze kapot gespeeld.


+: 11
-: 0
R: 95
Level 2

Je kan beter zeggen onze beste spelers man dit kan moeilijk worden

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen