Fenerbahçe verliest van Spartak Trnava, maar gaat door in Europa League


haruntekin
Fenerbahçe heeft zich ondanks de nederlaag tegen Spartak Trnava geplaatst voor de Europa League.
De Turkse topclub had zich twee weken terug al verzekerd van een plek in de laatste 32. De winnende treffer kwam ook van een Turkse voetballer. Kubilay Yilmaz maakte in de 41e minuut de winnende treffer voor de thuisploeg. De 22 jarige Oostenrijkse Turkse aanvaller schoot rechtstreeks in de rechterhoek na een voorzet op maat uit een corner. Deze speler zien we binnenkort zeker bij een club in Turkije. Meestal worden de voetballers met Turkse roots die tegen Turkse clubs in Europa scoren overgenomen.
 
Fenerbahçe is de groep als tweede geëindigd met 8 punten achter Dinamo Zagreb die vriend en vijand heeft verrast door 14 punten te verzamelen. Ze hebben geen één duel verloren. Spartak Trnava is derde geworden met 7 punten gevolgd door Anderlecht die maar 3 punten heeft kunnen verzamelen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 70
-: 0
R: 495
Level 3

Wedstrijd was niet om aan te zien, maar we zijn door :bz:


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5

Verliest yazmaniza gerek yok. Takim başka birşey yaptiği yok.

P.S. Kubilay Yilmaz zu Galatasaray+: 3749
-: 0
R: 3281
Level 5

Lekkere week, het is aan ons om de progressieve van Ajax in de knock-out fase weg te poetsen. We moeten nummer 10 blijven.


+: 3591
-: 0
R: 7594
Level 5
+1

Hopelijk loten ze Barca of City. Dan blijft Nederland met 6.800 punten.

Hopen dat Fener en Gala niet moeilijk loten.


+: 17839
-: 0
R: 20240
Level 6

Inderdaad, Barca of City, want deze Ajax kan zelfs Real aan.

Ik hoop dat Fener en Gese wat gunstige teams loten, maar ik denk niet dat het zo zal meevallen


+: 3
-: 0
R: 18
Level 1

Chelsea en Arsenal.+: 10977
-: 0
R: 11084
Level 5

YD moet onmiddellijk ontslag nemen. Turksvoetbal is niet eens om aan te zien. PSV had een zware groep maar nog steeds niet zo slecht gespeeld, Ajax komt uit de groep, speelt gelijk tegen Bayern. Moskou geeft Real 3-0. Liverpool die van Rode ster had verloren. Viktoria plzen die van Roma wint. Young Boys die van Juventus wint en dan heb je Turkse teams die tegen koy takimlar niet eens kan winnen..


+: 10
-: 0
R: 112
Level 3

Bjk fbgs verliezen en akhisar neemt een punt notabene tegen belgie
Ik meen het alle 3 moeten zich richten om tr jongens als geest in de teamtehebben en buitenlanders de salarissen omllllaaaaagg


+: 4680
-: 0
R: 8889
Level 5

Hoop gs tegen chelsea en fb tegen arsenal.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen