Fenerbahçe verliest van Spartak Trnava, maar gaat door in Europa League


haruntekin
Fenerbahçe heeft zich ondanks de nederlaag tegen Spartak Trnava geplaatst voor de Europa League.
De Turkse topclub had zich twee weken terug al verzekerd van een plek in de laatste 32. De winnende treffer kwam ook van een Turkse voetballer. Kubilay Yilmaz maakte in de 41e minuut de winnende treffer voor de thuisploeg. De 22 jarige Oostenrijkse Turkse aanvaller schoot rechtstreeks in de rechterhoek na een voorzet op maat uit een corner. Deze speler zien we binnenkort zeker bij een club in Turkije. Meestal worden de voetballers met Turkse roots die tegen Turkse clubs in Europa scoren overgenomen.
 
Fenerbahçe is de groep als tweede geëindigd met 8 punten achter Dinamo Zagreb die vriend en vijand heeft verrast door 14 punten te verzamelen. Ze hebben geen één duel verloren. Spartak Trnava is derde geworden met 7 punten gevolgd door Anderlecht die maar 3 punten heeft kunnen verzamelen.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen